Verschillende klussen voor de groot brandweerwachten

Bij de groot brandweerwachten worden expert aangeleverd voor verschillende klussen. Maar naar wat voor klussen kijken we dan precies? Het kan echt van alles zijn, grote klussen, kleine klussen, ze staan voor je klaar. Als op uw kantoor de brandmeldinstallatie is uitgevallen, komt er een brandwacht langs. Maar daarnaast zijn ze ook werkzaam bij winkelcentra, kantoorgebouwen, scholen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan veiligheidstoezicht in de industrie en scheepsbouw. Nu denk je bij de naam groot brandweerwachten dat het hier alleen maar over brandweerwachten gaat. Maar het tegendeel hiervan is waar. Ze leveren veel meer dan alleen maar brandweerwachten, zo leveren ze ook objectbeveiligers, veiligheidsdeskundigen, verkeersregelaars en ga zo maar verder. 

Verkeersregelaars

Stel dus dat u een festival organiseert, daar komt altijd al veel bij kijken. Je denkt al snel aan muziek regelen, podiums opbouwen, drank en voedsel regelen en kaartverkoop. Maar heb je ook gedacht aan alle toeschouwers die in één keer het terrein opkomen. Duizenden bezoekers die allemaal naar jouw festival willen. Je moet er dan natuurlijk voor zorgen dat je genoeg plek hebt voor alle fietsen en eventuele auto’s. Maar vergeet dan niet dat je ook verkeersregelaars nodig hebt. Diegene kan dan zorgen dat de mensen in grote hordes soepel op hun plek kunnen komen. Deze verkeersregelaar kun je dan regelen via de groot brandweer wacht. 

Toezichthouders

Maar denk bijvoorbeeld ook aan de grote scheepsbouw en scheepvaart in Rotterdam. Hier komen dagelijks duizenden containers aan die van boten afgehaald worden in opgeslagen worden. In deze containers kunnen erg waardevolle spullen zitten en sommige mensen zijn erop uit om deze spullen te stelen. Denk bijvoorbeeld aan een container vanuit China met allemaal tablets. Om te voorkomen dat er mensen in de containers kunnen heb je dus mensen nodig die toezicht gaan houden op de containers, zodat er niks mee gebeurt. Ook voor deze klus kun je terecht bij de grot brandweerwachten. Het maakt dus niet uit welke klus het is, de brandweerwachten geven je de experts die je op dat moment nodig hebt.

Lees tip:  Kunststof Beschoeiing 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *