De veiligheid van je woning verbeteren met het juiste veiligheidsbeslag

Je voor- en achterdeur beveiligen is een van de eerste handelingen die je pleegt wanneer je je huis op verschillende plaatsen wilt beveiligen. Je denkt er misschien aan om camera’s te plaatsen, maar het is ook van belang dat je je slot zodanig beschermt dat de inbrekers geen toegang zullen verkrijgen.

Meestal wat men doet, is het verplaatsen van het normale cilinder met een veiligheidsbeslag. Het beslag wordt door het slot geboord en wordt dan aan binnenzijde van de deur vastgemaakt. Het wordt zo stevig vastgemaakt dat een inbreker het niet kan verwijderen. Het kan niet afgebroken, uitgeboord of uitgetrokken worden. Het is gemaakt van massief aluminium en dat is niet gemakkelijk te doorboren.

Verder zien we dat er geen schroeven zijn die een dief gemakkelijk kan uitschroeven. Het is namelijk blind geschroefd aan de binnen- en buitenkant. Daarnaast beschermt het de slot ook nog dankzij de staalinlage rond de cilinder. De vijzen zijn geschroefd in staalharde nokken en dat geeft je nog die extra beveiliging die je deur nodig heeft.

Een veiligheidsbeslag monteren is niet moeilijk. Bij Deurbeslag-expert.nl kun je een video bekijken die je wijst hoe je dat zelf zou kunnen doen. Ook hebben ze het stap voor stap aangeven zodat je het kunt lezen en niet telkens de video moet afspelen om te zien wat je volgende stap is.

Veiligheidsbeslag met een keurmerk

Bij Deurbeslag-expert.nl kun je ook terecht voor deurbeslagen die een SKG keurmerk hebben. Zo ben je er dus van verzekerd dat je kwaliteitsproducten gaat kopen. Neem dus gauw een kijkje om te zien welke veiligheidsbeslagen ze allemaal hebben en wat voor andere producten ze nog te bieden hebben.

Lees tip:  ‘Zo’n woningbrand gun je je ergste vijand niet’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *