Voorkom een inbraak

Lees hier over slotenmaker Utrecht en hoe belangrijk goed hang en sluitwerk is. Teveel woningen, en soms bedrijven, hebben gebrekkig beslag op de ramen en deuren wat makkelijk te forceren is. Kwaadwillenden betreden zo het pand, met veel ellende als gevolg.

Slotenmaker Utrecht

De sleutelspecialist Utrecht kan zorgen dat je de woning goed af kan sluiten. Handig is dat het gelijk bij nieuwbouw of tijdens een renovatie gerealiseerd kan worden, ook al is zoiets later ook mogelijk. Een woning wat je goed af kan sluiten geeft niet alleen een veilig gevoel, een inbraak moet je ten alle tijden voorkomen. Van alle misdrijven waar je slachtoffer van kan zijn geeft dieven over de vloer de langste staart. Na de inbraak moet je opgeven wat er vermist is, dat betekent dat je tussen de bonnen op zoek moet gaan naar type- en serienummers, en datzelfde moet je ook nog een keer opgeven bij de verzekering. Zoals altijd kun je net één bon niet meer vinden of staat het typenummer er niet op, en is de kans groot dat je iets vergeet op te geven. Dan is de dief ermee weg. Tot zover het praktische, het psychische geeft net zo goed een ellende. Alleen al het idee dat ongure types in je huis rond hebben lopen neuzen kan tot jaren daarna veel impact geven. De oplossing is dan zorgen voor goede sloten op de ramen en deuren. Als inbrekers lastig binnen kunnen komen, dan staken zij de poging en gaan naar een pand wat wel te betreden is. De slotenmaker Utrecht heeft een groot assortiment sloten waardoor je de woning echt goed af kan sluiten. Hierdoor zijn alle ramen en deuren van goed hang en sluitwerk te voorzien.

Lees tip:  Waarom kiezen voor een Ajax alarmsysteem?

Elektronisch alarm

Veel huiseigenaren komen met het argument dat alles veilig is omdat er een elektronisch alarmsysteem is. Op zich een goede zaak om naast goede sloten op de ramen en deuren een alarmsysteem te hebben. Maar veel huiseigenaren vergeten, bij een bewegingsmelder in huis, dan gaat er wel een alarm, maar die ongure types zijn dan al binnen. Het is echt van belang dat kwaadwillenden buiten blijven. Primair gaat dat het beste met goede sloten op de buitendeuren, daarbij goed hang en sluitwerk op de ramen. Dan daar bovenop nog een elektronisch alarmsysteem is dan het overwegen waard, maar heeft niet de eerste prioriteit met beveiligen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *